Υποψήφιος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Αριστείδης Καμπανός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού. Ο κ. Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και την αιτιολόγησε λέγοντας ότι θέλει να δώσει από την πρώτη γραμμή την μάχη ενάντια στην αθλητική βία.
“Υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας. Ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων. Πλέον η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπανός.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ημαθίας: Παράταση ισχύος αποφάσεων παραχώρησης χρήσης εκτάσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
- "'Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Στέφανος Μπορμπόκης - Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Ιεροσόλυμα: Ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός
- ΥφΑΑΤ, Μ. Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Έναρξη της 22ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας