Στα εγκαίνια του «Imathia Quality» στην 87η ΔΕΘ η δυναμική Εύα Λιλιοπούλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στα εγκαίνια του «Imathia Quality» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε η Εύα Λιλιοπούλου η οποία συμμετέχει ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας, στο συνδυασμό "Αλληλεγγύη", με επικεφαλή τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Με ανάρτηση της στα social η κα Εύα Λιλιοπούλου αναφέρει :
" «Imathia Quality» στην 87η ΔΕΘ. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσης με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Επιμελητήριου Ημαθίας, των Δήμων Βέροιας, Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και Αλεξάνδρειας, της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, του Βοοτροφικού Συλλόγου, τoυ Τουριστικού Ομίλου Βέροιας και πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας.
Χθες έγιναν τα εγκαίνια.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μαγνησία: Μπλόκο και στο λιμάνι του Βόλου αποφάσισαν αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς
- Super League: Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» για τον ΟΦΗ η νίκη με 1-2 μέσα στη Λάρισα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στη Βαρσοβία και τη Βαρκελώνη
- ΠΟΓΕΔΥ για ευλογιά προβάτων: Μετάθεση ευθυνών από την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ λόγω αδυναμίας της για την αντιμετώπισης της
- ΠΟΓΕΔΥ: Η Action Πλάνη των πανηγυρισμών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ