Επίσημη πρώτη επίσκεψη του νέου Διοικητή ΙΜΠ στον Δήμαρχο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Συνάντηση εθιμοτυπίας είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον νέο Διοικητή της ΙΜΠ, Υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο, το πρωί της 20ης Μαρτίου 2024.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Διοικητή με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και ευδόκιμη θητεία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Βέροιας και επισημάνθηκε το επίπεδο των διαχρονικών σχέσεων μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και στρατού.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Βέροιας δώρισε στον Διοικητή της ΙΜΠ το λεύκωμα της πόλης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ