Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 39η Philoxenia
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Ο Δήμος Βέροιας για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού“Philoxenia” στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στοπερίπτερο 15, από τις 14 έως και τις 16 Νοεμβρίου 2024.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης μαζί με ταστελέχη του Τμήματος Τουρισμού κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που είναι τομεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χώρας, προέβαλαν τα συγκριτικά τουριστικάκαι γαστρονομικά πλεονεκτήματα της πόλης μας, με την υλοποίηση μεγάλου αριθμούΒ2Β συναντήσεων με buyers από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου κ. Λάζαρος Ασλανίδης είχεεποικοδομητική συνάντηση με την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών ΤουρισμούΙδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων& Λεωφορείων Ελλάδας και τον Πρόεδρο της κ.Απόστολο Εμμανουηλίδη.
Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες, οι buyers και οι εκθέτεςγεύτηκαν κομπόστα από τα ροδάκινα του κάμπου της Βέροιας σε συνεργασία με τηνΚοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ενώ το Σάββατο 16Νοεμβρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και ΚαταστηματαρχώνΒέροιας, κεράστηκαν το ξακουστό ρεβανί Βεροίας. Την έκθεση επισκέφτηκαν οΔήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος ο κ.Χρήστος Βοργιάδης και ο Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια προβολής του τόπου μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Βέροιας με τον πρόεδρο κ. Τάσο Παγούρα καθώς και την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Γιαννακάκη, για την εξαιρετική συνεργασία και συνδρομή τους, στην επιτυχή παρουσία της πόλης μας στο μεγάλο αυτό τουριστικό γεγονός!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks
- Στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ η ανάπλαση της Λεωφόρου Ξενιτίδη στην Αριδαία Πέλλας με απόφαση της Περιφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά
- Νέα Παράδοση τρακτέρ New Holland T4.90F LOW CAB στα Βράσταμα Χαλκιδικής | Δες τα χαρακτηριστικά του!
- Ανακοίνωση Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας για παραμορφωμένα, παγετούς, ΟΠΕΚΕΠΕ και παράνομα φυτοφάρμακα
- "Το Μέτρο 23 έκλεισε. Δεν εντάσσονται οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου" δήλωση Σταμενίτη στην IMATHIOTIKIGI.GR