Εργασίες διαγράμμισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Μουδανιών (περίπου στο 61ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών).
Θα διαγραμμιστούν και οι δύο κατευθύνσεις συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων.
Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας.
Οι παραπάνω εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και να συνεχιστούν έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: «Κάνουμε ένα γενναίο βήμα για τη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας
- Οι ροδακινιές πεθαίνουν: Αδιέξοδο για τους αγρότες του κάμπου της Βέροιας με το κράτος απών
- Καλωσορίστε στις καινοτόμες λύσεις του μέλλοντος με τη Massey Ferguson στην Agritechnica 2025
- «Χρυσές Μέλισσες»: Ανοιχτή πρόσκληση σε συγγραφείς και νέους δημιουργούς για συμμετοχή στο διαγωνισμό συγγραφής
- Ολοκληρώθηκε το έργο Αγροτικής Οδοποιίας στα Αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ. Μαρίνας του Δήμου Βέροιας