Εργασίες συντήρησης στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, που θα εκτελεστούν από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 8.30 έως τις 18.00.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στο σταντ του Δήμου Βέροιας στην 40η Philoxenia
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 17 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια των εκθέσεων PHILOXENIA-HOTELIA και Food & Drinks 2025 by Detrop στη Θεσσαλονίκη
- Αγροτικά νέα - ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση - Στους 40 οι κατηγορούμενοι
- Ανακοίνωση της ΠΚΜ για την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας