Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: Αποκατάσταση βλαβών ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης, αποκατάστασης και επισκευής βλαβών ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ημαθίας πραγματοποίησε έλεγχο και επισκευές στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου στην περιοχή της Νάουσας και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή Οδό από Σ.Σ. Νάουσας − Νάουσα − Δ.Δ. Κάτω Βερμίου και στη Δημοτική Οδό “Σπηλαίου” από Επαρχιακή και θέση κόμβο των Εσπερίδων έως Νάουσα. Οι έλεγχοι συντήρησης και επισκευής βλαβών κρίθηκαν επιβεβλημένοι καθώς μετά τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο ηλεκτροφωτισμός των παραπάνω οδών παρουσίαζε βλάβες με αποτέλεσμα κατά τις νυχτερινές ώρες ο φωτισμός να μην είναι επαρκής.
Παρόμοιες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και επισκευής βλαβών ηλεκτροφωτισμού από την Τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας, σύμφωνα με τον τακτικό προγραμματισμό που υπάρχει αλλά και με τις ανάγκες που παρουσιάζονται.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δυναμική παρουσία της Ser.mac στη Freskon 2026 με επίκεντρο την καινοτομία
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή βεβαίωση δραστηριοτήτων για τη μετάβαση στους νέους ΚΑΔ – Ειδικές κατηγορίες στο Μητρώο για πωλητές σε υπαίθριες αγορές και πωλήσεις online
- ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες στo πλαίσιο του προγράμματος Agrifood Leadership
- Νέα τεχνολογία γεωργίας ακρίβειας της Case IH
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Μ. Σχοινάς για το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας – Στο επίκεντρο το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μετά το 2027