Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια Ν. Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Ορίων Ν. Καβάλας από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (άξονα) από τη γέφυρα Δερβενίου έως τα όρια του Νομού σε συνολικό μήκος περίπου 78 χιλιομέτρων.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκδηλώσεων «Καφέ της Επιστήμης της Περιφέρειας Θεσσαλίας»
- ΚΕΟΣΟΕ: Τα κρασιά της Καλιφόρνια αντιτίθενται στις εισαγωγές χύμα κρασιού, με νόμο που προβλέπει 100% προέλευσης ΗΠΑ για τα "Αμερικανικά Κρασιά"
- Πολλά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου
- Ενίσχυση εξωστρέφειας και δημιουργία νέων εμπορικών προοπτικών στη 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν η «μεταρρύθμιση» καταρρέει, ο “Βασιλιάς Ήλιος” οφείλει να λογοδοτήσει»