Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια Ν. Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Ορίων Ν. Καβάλας από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού (άξονα) από τη γέφυρα Δερβενίου έως τα όρια του Νομού σε συνολικό μήκος περίπου 78 χιλιομέτρων.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σχέδια Βελτίωσης: Επιστολή Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας
- Το ελαιόλαδο στο επίκεντρο της υγείας και της αειφορίας - Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
- Euroleague 2026: Στην Αθήνα το Final Four
- Νεκρή 68χρονη μετά από πτώση σε πηγάδι - Είχε πάει στο χωράφι για να ποτίσει