Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέντευξη τύπου Μιχάλη Χαλκίδη - Tι τον ώθησε στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου της Βέροιας (Photos)

Την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας του νομού ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ , ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης (πρώην βουλευτής ΝΔ Ημαθίας).

Ανέφερε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του αλλά δεν μπορούσε και να αρνηθεί, εξηγώντας τους λόγους και συγκεκριμένα τη συνάντηση που είχε πριν από 5-6 μήνες με μια ομάδα φίλων από τον επαγγελματικό και εμπορικό χώρο, τον επιχειρηματικό και επιστημονικό κόσμο της Βέροιας, όπου του ζητήθηκε επίμονα η κάθοδος του στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Βέροιας.

Οι δύο βασικές προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Χαλκίδης ήταν ότι από το χώρο της κεντροδεξιάς να υπάρχει μόνο ένα ψηφοδέλτιο και η συγκρότηση ενός τέτοιου ψηφοδελτίου που να εκφράζει , να εκπροσωπεί συνολικά την τοπική κοινωνία.

Όσον αφορά τα μηνύματα που δέχτηκε, είπε ότι είναι απερίγραπτο το πόσο θετικά είναι, αλλά πάντα υπάρχουν και οι αρνήσεις.

Βέβαια είναι στο χέρι των συνεργατών και του ίδιου όπως ανέφερε ο κ. Χαλκίδης , να πείσουν τους πολίτες της Βέροιας, ακόμη και όσους δεν συμφωνούν με την επιλογή αυτή, το γιατί συμφέρει την πόλη, του πολίτες , τη νέα γενιά η επιλογή αυτή, για την οποία αυτοί θα αποφασίσουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους

Ερωτώμενος για το αν τα χρίσματα παίζουν ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές απάντησε ότι «η δική του αρχή είναι ότι τα χρίσματα τα δίνει η τοπική κοινωνία» και πρόσθεσε ότι « Η βασική μου αρχή είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν και τα όποια κόμματα ας έρθουν να στηρίξουν τους υποψηφίους»

Σε ερώτηση γιατί επέλεξε την υποψηφιότητα του στον Δήμο της Βέροιας και όχι στην Αλεξάνδρεια που είχε επιλέξει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές απάντησε ότι σεβάστηκε την υποψηφιότητα της κ. Μπατσαρά Γεωργίας και φυσικά η επιμονή της ομάδας επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών της κοινωνίας της Βέροιας, όπως προανέφερε αρχικά στην ομιλία του.

Ερωτήσεις τέθηκαν και για τις υποψηφιότητες Παύλου Παυλίδη και φημολογούμενη Φώτη Κουτσουπιά που προέρχονται από τον ίδιο χώρο της κεντροδεξιάς, η απάντηση του κ. Χαλκίδη ήταν ότι θα καλέσει γενική συστράτευση όλων και όχι μόνο των υποψηφίων αλλά και των βουλευτών, αλλά οι τοπικές κοινωνίες θα αποφασίσουν, το ποιος θα είναι αρεστός εναπόκειται στην κρίση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

Ακολουθούν φωτογραφίες πριν την έναρξη της ομιλίας του κ. Μιχάλη Χαλκίδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb