Εργάτες γης πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν στο νοσοκομείο
- Αναρτήθηκε από τον Σάκης Τζωρτζίδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς χθες το απόγευμα στο χωριό της Πιπερίτσας του Δήμου Μεσσήνης στη Μεσσηνία, από συμπλοκή αλλοδαπών εργατών γης που βρίσκονται στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ομάδες αλλοδαπών από ασιατικές και αφρικανικές χώρες που διαμένουν στο ίδιο οίκημα, διαπληκτίστηκαν, πιθανότατα για οικονομικές διαφορές, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Οι κάτοικοι του χωριού ακούγοντας τις φωνές και το θόρυβο από τη συμπλοκή ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, επανέφερε την ηρεμία και προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές στο Α.Τ. Μεσσήνης.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν περισσότερα από 10 άτομα ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τραυματίες που χρειάστηκε να διακομιστούν στο Νοσοκομείο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Σάκης Τζωρτζίδης
- World Athletics : Ο Νορβηγός δεκαθλητής Σάντερ Σκοτάιμ πήρε το βραβείο «Fair Play» 2024
- Πολιτική συμφωνία για μια «πρωτοποριακή εταιρική σχέση» ΕΕ και Mercosur
- «Όλη η Ελλάδα ένας βιολογικός ελαιώνας» λέει ο κορυφαίος για το 2023 Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός
- "Ανοίγουν" οι λαϊκές αγορές για τους αγρότες - Σε διάλογο το υπουργείο Ανάπτυξης με τους παραγωγούς για την ενίσχυση της παρουσίας τους
- Αγρότες: Τα νέα μέτρα στήριξης – Τι ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕθ