Δηλώσεις του "Στρατηγού" της Πέλλας στην Ημαθιώτικη Γη
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κοινωνία
Πριν 3 βδομάδες περίπου διοργανώθηκε το 3ο Πανελλήινιο Πρωτάθλημα Stratego στη Σκύδρα Πέλλας όπου συμμετείχαν παίκτες από πολλά μέρη της Ελλάδας.
Την διοργάνωση του τουρνουά ανέλαβαν ο κοσμηματοπώλης από τη Σκύδρα, Άρης Χιώτης και Χαράλαμπος Στανίτσας(2η θέση).
Δηλώσεις έκανε στην Ημαθιώτικη Γη ο Άρης Χιώτης και ανέφερε ότι η διοργάνωση στέφηκε με επιτυχία,έγιναν ανταγωνιστηκές μάχες μεταξύ των παικτών και την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Βανδώρος από την Αθήνα. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που φιλοξενήθηκαν για ένα διήμερο στη Σκύδρα και το Δήμο Σκύδρας για την παραχωρήση της αίθουσας όπου έγιναν οι αγώνες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Κώστας Τσιάρας στη Βουλή: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια και δικαιοσύνη – Τέλος στις σκιές του παρελθόντος
- Π. Μαρινάκης: Αναβάλλεται ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Στο τραπέζι η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος
- Ο Αλέγκρι ανακοινώθηκε στην Μίλαν
- Agrino – Επετειακή Διαφήμιση «70 χρόνια σκεφτόμαστε έξω από τα πλαίσια»
- Ποια ομάδα της premier league τα "σκάει" για Τσιμίκα