Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια συνεργασία προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο των Εξειδικευμένων Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος

Με την σύμφωνη γνώμη του κ. Παναγίωτη Τέντου ιδοκτηήτη της εταιρίας Tentos Plant, με έδρα, το 6ο χλμ Τρικάλων – Δροσερού, καλυψαμε τους κινδύνους για τις εγκαταστάσεις , όσο και για το φυτικό κεφάλαιο, σε Γερμανική Ασφαλιστική Κοινοπραξία.

Η επιχείρηση TENTOS PLANTS ιδρύθηκε το 1987. Σήμερα, μετά από συνεχείς επενδύσεις σε θερμοκηπιακό και μηχανολογικό εξοπλισμό, διαθέτει εγκαταστάσεις 32.000 τμ.

Στόχος της Tentos Plants είναι η συνεχής κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων λιανικής πώλησης με την παραγωγή μιας ποικιλίας με περισσότερα από εκατό είδη φυτών, Αρωματικών, Καλλωπιστικών, Εσωτερικού χώρου, Κηπευτικών.

Συνεργάτες μας είναι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και επιχειρήσεις σε Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Λιθουανία.

Πελάτες  μας είναι φυτώρια, κηποτέχνες  και  ανθοπωλεία  σε όλη τη χώρα και σε χώρες των Βαλκανίων.

Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείτε στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη -συμβούλου.

Παρέχουμε συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων, και αποζημιώσεων κατ εντολή των ασφαλισμένων μας.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb