ΑΚΚΕΛ: Νέα φορομπηχτική επίθεση Μητσοτάκη κατά αγροτών για να πληρώνουν ακόμη και όταν δεν έχουν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Θανάσιμος εχθρός των αγροτών αποδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Δεν στερεύει η αρρωστημένη εφευρετικότητά τους. Διαρκώς βρίσκουν τρόπους για να εξοντώσουν τους αγρότες σε κάθε τομέα από ηθικό μέχρι και σωματικό, ενώ τώρα βρήκαν φορομπηχτικό τρόπο και σχεδιάζουν να τους φορολογήσουν για εισόδημα που ποτέ δεν είχαν!!!
Το ΑΚΚΕΛ πληροφορείται ότι η κυβέρνηση θα κάνει αλλαγές στο φορολογικό των αγροτών με βάση την δήλωση στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου ΟΣΔΕ και ούτε λίγο ούτε πολύ θα τους φορολογεί ακόμη και αν δεν είχαν παραγωγή λόγω προβλημάτων (όπως μέτρων κορονοϊού κλπ), καιρικών συνθηκών, ατυχημάτων κλπ. Μόνο με το αυθαίρετο τεκμαρτό εισόδημα που θα αποφασίζουν στην κυβέρνηση για τον κάθε αγρότη με βάση στοιχεία … του παρελθόντος!
Αυτά να βλέπουν οι αγρότες όταν αφήνουν ΝΔούλικα κομματόσκυλα να παρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι» των αγροτών και εμπιστεύονται κόμματα που εμπράκτως και αποδεδειγμένα καταδιώκουν την αγροτιά.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΕΚΕ: Χρήσιμες Συμβουλές για τις αγορές σχολικών ειδών
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφο στη Θεσσαλία - Η ευλογιά των προβάτων θερίζει τα κοπάδια τους
- Ομιλία του Κώστα Τσιάρα στη διάσκεψη για το μέλλον του τομέα ρυζιού στην ΕΕ στο Βερτσέλλι της Β. Ιταλίας
- Η Massey Ferguson στην 28η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών (2025)
- New Holland T7 Heavy Duty – Μέγιστη απόδοση, καμία ανησυχία