Συγχαρητήρια Λάζαρου Τσαβδαρίδη στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα (16-8-2021) ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης προκειμένου να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Διοικητή Π.Υ. Νομού Ημαθίας, Πύραρχο Νίκο Παλαμούτη, στον Διοικητή Π.Υ. Βέροιας, Αντιπύραρχο Χρήστο Θεοδωρίδη, στον Προϊστάμενο Πυρασφάλειας, Αντιπύραρχο Νικόλαο Φουρλίγκα, στον Επιπυραγό Παναγιώτη Χονδροματίδη καθώς και σε όλα τα στελέχη της για την ταχύτατη ανταπόκριση και την απόλυτα επιτυχημένη συμβολή τους τόσο με οχήματα όσο και με πεζοπόρα τμήματα στο έργο της πυρόσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική, στην Εύβοια και στην Ηλεία καθώς και στην περιοχή Ίμπιλι της Ζωοδόχου Πηγής στην Ημαθία.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους πυροσβέστες, ο Βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι, η ετοιμότητα, ο ζήλος και η αυταπάρνησή τους αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς και υπογράμμισε ότι ελάχιστο καθήκον της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην διευκόλυνση του εξαιρετικά δύσκολου καθήκοντός τους με την ενίσχυση των πυροσβεστικών μας υπηρεσιών τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εξοπλισμό και σε μηχανοκίνητα μέσα όσο και με την επίλυση διάφορων υπηρεσιακών ζητημάτων.
Τόνισε δε ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση στα αρμόδια κέντρα των αποφάσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης: Ο κλάδος της αρτοποιίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας
- 6 βότανα και μπαχαρικά που ενισχύουν την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου
- Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ που απαιτούν διαλειτουργικότητα με το Πληροφοριακό Σύστημα «Μητρώο Πολιτών»
- Συνεργασία Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Βερικοκιά