Άγγελος Τόλκας: «Αποφασιστικά στην κάλπη, ανατρέπουμε τα σχέδια της ΝΔ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Την Ημαθία και συγκεκριμένα την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου, θέλοντας να ενισχύσει την αποφασιστικότητα στον αγώνα για δίκαιη κοινωνία, με ευημερία για όλους.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκλεγμένος Βουλευτής Άγγελος Τόλκας, δηλώνοντας τα εξής:
«Σε 3 ημέρες η ώρα της περήφανης και χωρίς ενοχές ψήφου!
Με τον Πέτρο Κόκκαλη ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις μας σε ολόκληρη την Ημαθία. Με αποκορύφωμα την επίσκεψή του Αλέξη Τσίπρα.
Χθες ήταν μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια όπου μιλήσαμε για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, του ανθρωπισμού, της νέας πολιτικής της αριστεράς.
Δόθηκε ένα νέο νόημα του αγώνα μας για την ευημερία της κοινωνίας απέναντι στον υπερπλουτισμό των λίγων.
Με νέα εφόδια και ιδέες δίνουμε τη μάχη ενάντια στην παλιά πολιτική που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενάντια στην παλιά και ξεφτισμένη πολιτική του μπλε χάρτη, της επιβλαβούς αυτοδυναμίας, της αλαζονικής ηγεσίας, των πολιτών δύο ταχυτήτων, της Ημαθίας χωρίς άλλη φωνή, της επίθεσης στη Δημοκρατία και την ισονομία.
Ανατροπή στα σχέδια της ΝΔ.»
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλιμάκιο της ΠΟΓΕΔΥ επισκέπτεται τις πυρόπληκτες περιοχές του Ρεθύμνου
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων