Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τη Δόμνα Μιχαηλίδου να μην κλείσει το Δημοτικό Σχολείο Άμμου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Τάσος Μπαρτζώκας με επιστολή του προς την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου, διεκδικεί να συνεχίσει η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Άμμου.
Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής τονίζει την ανάγκη να βρεθεί λύση στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Άμμου και τη μεταφορά των μαθητών στο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους γονείς και τις οικογένειες που ανησυχούν για το ενδεχόμενο τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε υπόγειο χώρο σχολικού κτιρίου, όπως καταγγέλλεται.
Ο Βουλευτής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άμμου, ώστε να συνεχίσουν τη σχολική ζωή τους σε περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, αναγνωρίζοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σε όλα τα παιδιά κατάλληλες σχολικές υποδομές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμές άνω των 500 εκατ. ευρώ έως τα τέλη Ιουνίου – Αναμένονται καταβολές από ΑΑΔΕ και ΕΛΓΑ, ανοίγει και το ΟΣΔΕ 2026
- Γρεβενά: Επιδρομή ακρίδων σε καλλιέργειες
- Η ΑΑΔΕ αναβαθμίζει τη φυσική εξυπηρέτηση με το νέο δίκτυο «myPoint»
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 22 έως 26 Ιουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εξετάζεται από το ΥΠΑΑΤ πιλοτική εξαλίευση λαγοκέφαλων με οικονομικό κίνητρο