Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Ανάγκη συνδρομής της Πολιτείας για έργα αποκατάστασης στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Τις δυνατότητες αλλά και τους σχεδιασμούς της Πολιτείας για την συντήρηση του καταφυγίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, το οποίο ήδη υφίσταται ζημίες που χρήζουν αποκατάστασης, ζητάει με Αναφορά του προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κο. Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Ανταποκρινόμενος αμέσως στο σχετικό Υπόμνημα του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας που κοινοποιήθηκε και στον ίδιο, ο κ. Τσαβδαρίδης σημειώνει στην Αναφορά του ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθούν πόροι ώστε να γίνουν ταχύτατα κάποια έργα, καθώς έχει ήδη πέσει δυστυχώς ένα τμήμα της στέγης, η οποία μάλιστα είναι από αμίαντο, χωρίς ο Σύλλογος να έχει την οικονομική δυνατότητα να προβεί σε αντικατάστασή της.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 4 Μαϊου | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ημερίδα ΤΦΟΔΝ: «Ανθεκτικότητα και ποιότητα στη δενδροκομία: Η συμβολή του πολλαπλασιαστικού υλικού σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα»
- Ο Γιάννης Ανδριανός στο Ευπάλιο Φωκίδας – Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους
- Επικαιροποίηση Οδηγού HACCP για τα Σφαγεία Οπληφόρων-Ενίσχυση μέτρων βιοασφάλειας και απολύμανσης
- Ημαθία: Σύγχρονη Μονάδα Φυτωρίων ζητά υπάλληλο