Το ΠΑΣΟΚ για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Πιερίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Η Πιερία, με φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, διαθέτει μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες, που όμως παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες.
Ο βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Απόστολος Πάνας, η βουλευτής Λασιθίου και Τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Σπυριδάκη, τα μέλη της ΚΠΕ Χάρης Μελίδης και Κώστας Κιτιξής, καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, συναντήθηκαν με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, την Ένωση Ενοικιαζόμενων Δωματίων, καθώς και εκπροσώπους ξενοδόχων και ενοικιαζόμενων δωματίων της Νότιας Πιερίας στη Λεπτοκαρυά και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Αρχαίο Δίον, έναν από τους εμβληματικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Μακεδονίας, και συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Φεστιβάλ Ολύμπου, δίνοντας έμφαση στη συμπληρωματική σχέση τουρισμού και πολιτισμού για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης που θα ενδυναμώσει την Πιερία ως πόλο έλξης επισκεπτών.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση Νομαρχιακής Ολομέλειας, όπου στελέχη και φίλοι του Κινήματος επεσήμαναν την ανάγκη ενός μακρόπνοου στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό και δεσμεύτηκαν να εργαστούν για την αναβάθμιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος και τη στήριξη των τοπικών επαγγελματιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 18.3 εκ. ευρώ σε 8.480 δικαιούχους
- Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και DIN AGENTS: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά
- Χάνει το ματς με τη Μπενφίκα ο Μπαπέ
- Βοργιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Όταν ο αγρότης στενάζει, η αγορά αδειάζει και οι δρόμοι της πόλης ερημώνουν
- Η νέα ποικιλία νεκταρινιάς FEBE απαντά στις προκλήσεις του παγετού και του PPV