Στήριξη στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Μελίκης από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Λάζαρο Τσαβδαρίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Λάζαρος Τσαβδαρίδης συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελίκης, χθες, Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Ο Υφυπουργός, ο οποίος είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης, συνεχάρη θερμά τον Σύλλογο για το υποδειγματικό τους έργο και την αδιάκοπη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Σε σχετική δήλωσή του, υπογράμμισε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι η απόδειξη ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο παραμένουν ζωντανές στην κοινωνία μας, τονίζοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η έλλειψη νερού εντείνει τις ανισότητες - Από την παγκόσμια κρίση στις καθημερινές λύσεις
- Στη Λέσβο ο ΓΓΑΑΤ Σπύρος Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Για δεύτερη φορά στη Fruit Attraction São Paulo η Freskon Greece
- ΥπΑΑΤ: Στήριξη σε κτηνοτρόφους και αποζημιώσεις - Παρεμβάσεις για το κόστος των λιπασμάτων
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: μάθηση με ασφάλεια και αποτελέσματα