Συμμετοχή του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα σε κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς ενόψει της 84ης ΔΕΘ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας θα συμμετάσχει την ερχόμενη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 σε κλιμάκιο που θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς ενόψει των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, μαζί με τους βουλευτές Κωνσταντίνο Κυρανάκη (Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών) και Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα (Τρικάλων) και τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη.
Στο πρόγραμμα των επαφών του κλιμακίου της ΝΔ περιλαμβάνεται η επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη και στον Δήμαρχο Κιλκίς, επίσκεψη στο Επιμελητήριο και συνάντηση με κομματικά στελέχη της περιοχής.
Η σχετική εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσία των τριών νέων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο κλιμάκιο που θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς, όπως και άλλων βουλευτών σε αντίστοιχες περιοδείες σε Μακεδονία και Θράκη, αποσκοπεί στο να βγουν μπροστά στην κοινωνία τα νέα πρόσωπα του κόμματος και να διαδώσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνιά της.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Ser.mac οδηγεί την αγροτική βιομηχανία στο μέλλον - Μηχάνημα επεξεργασίας ακτινιδίου εφοδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη
- Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά - Άκουσε τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν
- Ψησταριά Υγραερίου Broil King Gem 310 | Δες στο άρθρο τα χαρακτηριστικά της!
- Χρήστος Κέλλας: Οι συνεταιρισμοί κινητήρια δύναμη του πρωτογενούς τομέα
- Κεράσια: Τα 5 πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία μας