Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse», 3-5 Φεβρουαρίου 2023

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της Μιλούζ, στη Γαλλία.

Στο περίπτερο του τουρισμού, θα δοθεί παράλληλα η δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και εδρεύουν στη Στερεά Ελλάδα να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, σε δικό τους booth, σε μία βασική αγορά στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και πωλήσεις των προϊόντων τους.

Οι επιχειρήσεις αγροδιατροφικών προϊόντων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κα Πένυ Γκάνη 2221353935, 2221353591, έως και τη Δευτέρα 9/1/2023.

Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η παρουσία των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας είναι άνευ κόστους.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb