Κινέζοι δημοσιογράφοι και travel Bloggers στη Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Κινέζους δημοσιογράφους και travel bloggers φιλοξένησε η Αντιδημαρχεία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Οι Κινέζοι επισκέπτεςβρέθηκαν στη Βέροια στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε πρόσφατα με το Δήμο Dongchengτου Πεκίνου και σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πόλεων για την προώθηση του τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ξεναγήθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στο Βασιλικό Ανάκτορο και στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης της Βέροιας, όπου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, τους παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου ενώ συζήτησε μαζί τους τρόπους προβολής της περιοχής στην τουριστική αγορά της Κίνας. Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι επισκέπτες συγκαταλέγονται στους σημαντικότερους διαμορφωτές γνώμης στην Κίνα με πολλές χιλιάδες followers και αναγνώστες.
Ο κ. Λυκοστράτης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Εφορία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για την άριστη συνεργασία και εξαιρετική φιλοξενία των επισκεπτών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μεγάλο πρόβλημα προκύπτει με την έλλειψη εργατών γης και την πολιτεία να αδυνατεί να ανταπεξέλθει
- Με καινοτομίες ο φετινός διαγωνισμός για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Κρήτη/Kriti»
- Η Αυστραλία βοηθά την οινοβιομηχανία της να αναπτύξει νέες συσκευασίες
- Europa League: Aποτελέσματα και σκόρερ των αγώνων
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη-In Motion for Safety: Μεγάλη Επιτυχία το πρώτο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλούς Οδηγικής Συμπεριφοράς