Save the date: Διαδικτυακό σεμινάριο για την ευρωπαϊκή τροφική αλυσίδα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Αν ενδιαφέρεστε για τις στατιστικές της ΕΕ για τη γεωργία και την αλιεία και για την ευρύτερη αλυσίδα από το αγρόκτημα σε πιάτο, η Eurostat έχει την ιδανική εκδήλωση για εσάς. Ελάτε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 22 Φεβρουαρίου για να μάθετε περισσότερα για τη δημοσίευση « Βασικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή τροφική αλυσίδα ».
Την εκδήλωση θα ανοίξει η Viveka Palm, διευθύντρια τομεακών και περιφερειακών στατιστικών, ακολουθούμενη από τον Edward Cook από τη μονάδα στατιστικών γεωργίας και αλιείας. Θα παρουσιάσει τη δημοσίευση « Βασικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή τροφική αλυσίδα » και τα ευρήματά της.
Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί στον ιστότοπο της Eurostat και στον λογαριασμό της Eurostat στο Facebook . Είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, από λάτρεις της γεωργίας έως στατιστικούς και δημοσιογράφους, και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε. Θα υπάρχει η ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη δημοσίευση μέσω του Slido .
Προσθέστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας κάνοντας κλικ παρακάτω και γίνετε μέλος μας.
Αυτή η έκδοση , που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022, εστιάζει στην αλυσίδα της ΕΕ από φάρμα σε πιρούνι και παρουσιάζει έξυπνες απεικονίσεις και καινοτόμες παρουσιάσεις δεδομένων. Περιλαμβάνει μια επισκόπηση της γεωργίας και της αλιείας και στη συνέχεια προχωρά στην επεξεργασία, το εμπόριο, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων και ποτών. Η δημοσίευση ολοκληρώνεται με ένα κεφάλαιο για περιβαλλοντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα διάφορα στάδια της τροφικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των απορριμμάτων τροφίμων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
- Κώστας Τσιάρας: Υλοποιούμε μια στρατηγική ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων
- Χρήστος Κέλλας « Seafood Expo Global 2025» στη Βαρκελώνη - Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ευρώπη
- Διονύσης Σταμενίτης: «Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο που εφαρμόζουμε για την ασθένεια στη ροδακινιά» - Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ