Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόοδος της ΕΕ στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

Θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα ενημερωθούν για την πρόοδο της ΕΕ προς τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) ; Μπορείτε να ενημερωθείτε μαζί μας την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, από τις 10.00 έως τις 11.00 CEST , για την παρουσίαση των «Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) - έκθεση παρακολούθησης – έκδοση 2023».

Αφίσα: Έκδοση Sustainable Development Goals 2023 - webinar

Αυτή η έκθεση, που πρόκειται να δημοσιευθεί στις 24 Μαΐου, θα παρέχει μια νέα ματιά στην πρόοδο της ΕΕ προς τους ΣΒΑ στον απόηχο της πανδημίας COVID-19. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε πώς οι πολιτικές και η εξωτερική δράση της ΕΕ υποστηρίζουν την εφαρμογή του ΣΒΑ σε τρίτες χώρες.

Οι 17 ΣΒΑ, που βρίσκονται στο επίκεντρο της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη , παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής παγκοσμίως για τον τερματισμό κάθε μορφής φτώχειας, την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω. 

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί στον ιστότοπο της Eurostat και στον λογαριασμό της Eurostat στο Facebook . Είναι ανοιχτό σε όποιον ενδιαφέρεται και δεν χρειάζεται να εγγραφεί. Θα υπάρχει η ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις μέσω του Slido. 

Προσθέστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας κάνοντας κλικ παρακάτω και γίνετε μέλος μας.
 Προσθήκη στο Ημερολόγιο   Προσθήκη στο Ημερολόγιο Google   Προσθήκη στο Yahoo! Ημερολόγιο

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb