ΕΕ: Διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την ανταγωνιστικότητα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κόσμος
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο καθηγητής κ. Μάριο Ντράγκι θα διοργανώσουν διάσκεψη υψηλού επιπέδου για την επανεξέταση της προόδου της Επιτροπής όσον αφορά την εφαρμογή των συστάσεων που διατυπώνονται στην έκθεση-ορόσημο του κ. Ντράγκι.
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Draghi παρουσίασε την έκθεσή του σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 170 συστάσεις που αποσκοπούν στην αναζωογόνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Αναδρομική υπαγωγή αγροτών στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ - οδηγίες και διευκρινίσεις
- Έντονη χαλαζόπτωηση προκάλεσε ζημιές σε αμπέλια και δενδροκαλλιέργειες στο Δήμο Τυρνάβου
- Δεν φταίνε οι αγρότες για τις ξερές και τυφλές βέργες – Να σταματήσει τώρα η μεταφορά ευθυνών στους ροδακινοπαραγωγούς
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 25 έως 29 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί