Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζεται για το μπαράζ της Λαμίας η "Βασίλισσα"

Με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Βελλίδη, Πόζογλου και Μουχάλη, η "Βασίλισσα του βορρά" ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το "ματς δίχως αύριο", το Σάββατο 18/6 (20:00) στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι Βεροιώτες θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη (16/6) την τελευταία τους προπόνηση επί Ημαθιώτικου εδάφους, την ίδια ώρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας, ενώ το πρωί της Παρασκευής (17/6) θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας. Εκεί θα προπονηθούν το απόγευμα σε γήπεδο που θα τους παραχωρήσει η ομάδα της Λαμίας, μιας και το ίδιο είχε γίνει και παραμονή του πρώτου μπαράζ, όπου είχε δοθεί στους Λαμιώτες το γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Όσον αφορά την 11αδα, ο Παύλος Δερμιτζάκης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της Βέροιας.

Να σημειωθεί ότι οι "κυανέρυθροι" θα έχουν σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι παρά το 1-2 του πρώτου αγώνα θα ταξιδέψουν και στην Λαμία για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να κάνει την μεγάλη ανατροπή!

 

Πηγή: kerkidasport.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb