Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαφάνισαν στο “άψε σβήσε" τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟ με την Σλάβια Πράγας

Ούτε για μισή ώρα δεν έμειναν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της μεγάλης ρεβάνς του Παναθηναϊκού κόντρα στην τσέχικη ομάδα μιας και οι φίλοι της ομάδας τα… εξαφάνισαν στο “άψε σβήσε”. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00), το “τριφύλλι” έκανε διαθέσιμα τα 5.000… μαγικά χαρτάκια. Υπενθυμίζουμε ότι περίπου 9.000 είναι τα τα διαρκείας που έχουν εκδοθεί έως τώρα, ενώ έχει δεσμευτεί και ένας σημαντικός αριθμός για τις ανάγκες των χορηγών και της ΟΥΕΦΑ. Πάντως, οι οπαδοί των “πρασίνων” φρόντισαν να… εξαφανίσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε περίπου σαράντα λεπτά. Κάπως έτσι, το “Απόστολος Νικολαΐδης” αναμένεται να είναι κατάμεστο για τον μεγάλο αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης»!

 

Πηγή: ertsports.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb