Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας από την ομάδα του Διομήδη Άργους με σκορ 24-31

Δεν τα κατάφεραν οι άντρες κόντρα στον ισχυρό Διομήδη.
 
Κατάμεστο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας!

Ηττήθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, από την δυνατότερη ομάδα του Διομήδη Άργους με σκορ 24-31. Παρά το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο του γηπεδούχου Ζαφειράκη που κράτησε τη διαφορά του σκορ χαμηλά, ο φιλοξενούμενος Διομήδης συνέχισε το αήττητο σερί του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

            Ειδικότερα, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων φιλάθλων που κατέκλισαν το ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας, το περασμένο Σάββατο 1 Οκτωβρίου, εκτυλίχθηκε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Παρά την αγωνιστική υπεροχή που έδειξε από την αρχή η έμπειρη και ιστορική ομάδα του Διομήδη, οι Ναουσαίοι προηγήθηκαν στο σκορ για όλο το πρώτο 10λεπτο και σε αρκετές στιγμές μείωσαν την εις βάρος τους διαφορά που έχτισε η ομάδα του Άργους. Στο 25ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη και μπλε κάρτα (θα απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή) ο παίκτης του Διομήδη Άργους Μπετζιλαλί, καθώς, όπως αναφέρει το δελτίο αγώνα, κινήθηκε απειλητικά και έφτυσε τον Ναουσαίο αθλητή Τσάτσα Σοφοκλή. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 13-18.

            Με την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε. Φαίνεται πως η φιλοξενούμενη ομάδα διάβασε καλά το παιχνίδι του Ζαφειράκη και διαφοροποιώντας τον τρόπο παιχνιδιού της, όχι μόνο αύξησε τη διαφορά των γκολ αλλά άλλαξε και το σκηνικό του αγώνα δείχνοντας υπεροχή. Παρά τις προσπάθειες του κόσμου που στήριξε με το παραπάνω τον Ζαφειράκη, το σκηνικό δεν άλλαξε και το παιχνίδι έληξε με σκορ 24-31.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

            Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Διομήδη φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατή και όλα τα προγνωστικά την θέλουν να τερματίζει στις πρώτες θέσεις της Handball Premier. Επομένως για τον Ζαφειράκη δεν ήταν μια ήττα-έκπληξη. Παρόλα αυτά η επιστροφή της ομάδας στην ανακαινισμένη έδρα της και η η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ (παρά το γεγονός πως επέστρεψε από τραυματισμό) είχαν δημιουργήσει προσδοκίες.

Παρά την ήττα, η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κοινό που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες της και δεσμεύτηκε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πως θα το δικαιώσει “με νίκες και χαμόγελα”!

            Πριν την έναρξη του αγώνα, το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη βράβευσε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, για την στήριξη του στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα στις αυξημένες από όλες τις απόψεις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας της Handball Premier.

            Λόγω διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, ο επόμενος αγώνας του Ζαφειράκη, είναι στις 22/10, στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρα την ομάδα των Βριλησσίων.

 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 6-4, 8-9, 10-12, 12-15, 13-18 (ημχ), 14-25, 17-26, 20-28, 20-30, 24-31.
Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας 3, Κανιζάι, Τζουβάρας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 9, Μπουμπουλέντρας 1, Ρότζιος 2, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Ρίζος, Μίλοβιτς 1, Βαφείδης 3, Τσάτσας, Δασκαλόπουλος, Λόλας 2.


Διομήδης (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Τσάκαλος, Τζίμπουλας 6, Τσιγαρίδας 2, Γ. Μούγιτς, Μάλλιος 4, Τερλέτσκι Κουτρουμπής, Ασβεστάς 3, Καϊμακάμης 1, Μπετζιλαλί 3, Μάνθος 5, Μπεκιάρης, Άντζελιτς, Τζ. Μούγιτς 3, Ζίφκοβιτς 4.


Διαιτητές: Γράψας – Κυριακού.

Δίλεπτα: 3-4. Κόκκινη-Μπλε κάρτα: (Μπετζιλαλί, 25:18 – κινήθηκε απειλητικά και έφτυσε αντίπαλο αθλητή).

Πέναλτι: 3/4 - 1/2

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb