Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάει για Αλ Ταμάρι ο Παναθηναϊκός

Στην περίπτωση του Μούσα Αλ Ταμάρι, ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ καλή εικόνα και τον είχε ξεχωρίσει απ' το καλοκαίρι του 2021, έχει επικεντρωθεί τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του.

Ο 25χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Λέουβεν, έχοντας αρνηθεί ήδη δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχει καταθέσει η βελγική ομάδα και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη «σκαλίσει» την υπόθεση, θέλοντας να αποσπάσει την υπογραφή του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Αλ Ταμάρι «έφτιαξε» το όνομά του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018-2020, όπου μέτρησε 13 γκολ και 11 ασίστ σε 76 αγώνες, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και τραβώντας την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ. Το 2020 η Λέουβεν τον απέκτησε αντί 1,1 εκατ. ευρώ και σ' αυτά τα 2,5 χρόνια κατέγραψε 78 αγώνες με 8 γκολ και 7 ασίστ.

Για τον 25χρονο εξτρέμ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η γαλλική Ναντ, όμως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει ήδη τη Λέουβεν αναζητώντας μία φόρμουλα συμφωνίας για να τον αποκτήσει από τώρα, αντί ενός χαμηλότερου ποσού, απ' την στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Εκτός από τον Αλ Ταμάρι, στο «τριφύλλι» έχουν επαφές και με άλλον ένα μεσοεπιθετικό, ωστόσο η δική του περίπτωση έχει έρθει σε πρώτο πλάνο κι αναμένονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb