Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου και σχεδιασμός της επόμενης μέρας

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, έπειτα από την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και, μερικές ημέρες νωρίτερα, την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που φέρνουν τους «ασπρόμαυρους» στο Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League της προσεχούς περιόδου.  

Δεδομένη είναι η στεναχώρια και απογοήτευση των οπαδών του ΠΑΟΚ, τους οποίους προσπάθησε να ηρεμήσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του μεγαλομετόχου, υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο, θα γίνουν αλλαγές στη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και πως θα πραγματοποιηθούν 6-7 «δυνατές» μεταγραφές.  

Αυτό προϋποθέτει, φυσικά, ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη, του τεχνικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο και του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, προτού ο καθένας τους ξεκινήσει τις μίνι καλοκαιρινές διακοπές. Άλλωστε, η πρώτη συγκέντρωση των «ασπρόμαυρων» για την επόμενη σεζόν, υπολογίζεται στα μέσα του Ιούνη.  

Αναφορικά με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν πρόκειται να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι αυτά των Γιάσμιν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο τελευταίος, πάντως, αναμένεται να πάρει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ. Φυσικά, αναμένονται επιπλέον προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός στις τρεις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος την περίοδο 2023-24.  

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb