Γιουβέντους: Επιβεβαιώθηκε η παραμονή Τούντορ στον πάγκο και για τη νέα σεζόν
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Αθλητικά
H διοίκηση της Γιουβέντους αποφάσισε να κρατήσει τελικά τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της, μετά την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να παραμείνει στον πάγκο της Νάπολι. Ο Κροάτης τεχνικός άλλωστε ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του Τορίνο το τέταρτο και τελευταίο «εισιτήριο» για τη League Phase του Champions League. Η επιτυχία αυτή τελικά τον κρατά στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο συμβόλαιο του Κροάτη προπονητή υπήρχε σχετική ρήτρα, η οποία ενεργοποιήθηκε αυτόματα για ένα χρόνο. Ο Τούντορ θα εισπράξει δυο εκατ. ευρώ, όμως η «βέκια σινιόρα» έχει το δικαίωμα να λύσει τη συνεργασία τους, αν το επιθυμεί, καταβάλλοντάς του αποζημίωση ενός εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» πάντως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα στηριχθεί στον 47χρονο κόουτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα τον περασμένο Μάρτιο, όπως επιβεβαίωσε και ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νταμιάν Κομολί: «Ο Τούντορ θα είναι στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2025-26 και είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Super League – Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής, έναρξη στις 23/8 με τρεις αγώνες στις 20:00
- Η Άστον Βίλα απέκτησε τον Γκεσάν από τη Νις έναντι 35 εκατ. ευρώ.
- Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπεργκερ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα
- «Ο Παυλίδης χάρισε το 10ο Σούπερ Καπ στην ιστορική Μπενφίκα»
- Ενδιαφέρον από την Ουντινέζε για τον Κουλούρη!