Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση οίνου και ποτών ProWein 2023

Με ιδιαίτερες θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών «PROWEIN 2023» που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και την 21η Μαρτίου 2023 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. - Enterprise Greece, με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), οργάνωσαν και συντόνισαν την παρουσία των στερεοελλαδίτικών επιχειρήσεων του κλάδου της οινοποιίας και των ποτών στην έκθεση «PROWEIN 2023».

Το εθνικό περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς πλαισιώθηκε από 7 επιχειρήσεις που προώθησαν με τον καλύτερο τρόπο τα στερεοελλαδίτικα κρασιά και ποτά σε μια απαιτητική αγορά όπως είναι η Γερμανική, αλλά ταυτόχρονα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και διεθνών αγοραστών.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας ανέφερε: «όπως έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός καμία ευκαιρία προώθησης των στερεοελλαδίτικων κρασιών και ποτών δεν θα μείνει αναξιοποίητη.

Οι επισκέπτες του εθνικού περιπτέρου στην έκθεση PROWEIN 2023 απόλαυσαν τα στερεοελλαδίτικα κρασιά και ποτά, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και τα μοναδικά τους γευστικά γνωρίσματα.

Οι γνώσεις και το μεράκι των παραγωγών μας περνάει στο τελικό προϊόν, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεων μας, παραμένοντας συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.»

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb