Καλλιέργεια ροδάκινου & νεκταρινιού στις ΗΠΑ - Τιμές παραγωγού και νέα υποκείμενα (Βίντεο με ομιλία του κ. Μηνά Ιωάννη)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία στη freskon του Έλληνα Επίκουρου Καθηγητή Δενδροκομίας στο Τμήμα Οπωροκηπευτικών & Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Κολοράντο ΗΠΑ κ. Ιωάννη Μηνά, ο οποίος μετέβει στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για την Freskon ενημερώνοντας μας για την τάση της καλλιέργειας στις ΗΠΑ, τις τιμές παραγωγών καθώς και υποκείμενα που μπορούν να επηρεάσουν τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Για ολοκληρωμένη πληροφόρηση δείτε παρακάτω το βίντεο με την ομιλία του Καθηγητή κ. Ιωάννη Μηνά
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ