Ροδακινοπαραγωγοί στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ μιλούν για τη συνάντηση με τον ΥπΑΑΤ Μάκη Βορίδη, αποζημιώσεις, στρεμματικές ενισχύσεις & επιδοτήσεις (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Για φλέγοντα αγροτικά ζητήματα, επίκαιρα και διαχρονικά, καθώς και για το χρονοδιάγραμα των αγροτικών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων, πληρωμές νέων αγροτών αλλά και ένταξη των νεκταρινιών και επιτραπέζιων ροδάκινων στη λίστα των συνδεδεμένων ενισχύσεων, μίλησαν στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ της Χριστίνας Τσόρμπα, στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Βοργιάδης Χρήστος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Γαλανομάτης Γεώργιος.
Επίσης ανέφεραν τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχαν πριν δύο εβδομάδες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη στο ΥΠΑΑΤ.
Σας παραθέτουμε το Βίντεο για ενημέρωση σας
Πηγή: ΒΕΡΓΙΝΑ TV
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας
- Επίσκεψη ΥπΑΑΤ, Σπ. Λιβανού στον ΕΛΓΑ - Υπογράφουν την Ψηφιακή Εφαρμογή Εκτιμητικής Διαδικασίας
- Μέτρα για τον παγετό και θερμοκρασίες που υφίστανται ζημιά, οφθαλμοί και άνθη - Επικονιάστριες ποικιλίες καλλιεργειών (Πίνακας)
- Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
- Τι επιτυγχάνουμε με τη χρήση του Οργανικού εδαφοβελτιωτικού BIOZEOL, ιδανικό για όλες τις καλλιέργειες