Βοργιάδης Χρήστος: Εκσυγχρονισμένο, δίκαιο και ανταποδοτικό ΕΛΓΑ - Ναι και στους ιδιώτες; (ελκυστικά ασφαλιστικά πακέτα)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στη εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» του epilogesnews.gr που μεταδίδεται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα & Πέμπτη με τους Γιάννη Ζήνα και Χρήστο Βοργιάδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών του imathiotikigi.gr καθώς και σχόλια-κρητική από τον Διαχειριστή του.
Στην εκπομπή της Πέμπτης (30/7) συζητήθηκε το θέμα του εκσυγχρονισμού του ΕΛΓΑ, ενός Δίκαιου και ανταποδοτικού ασφαλιστικό οργανισμού, αλλά και κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει η εισχώρηση ιδιωτών στο δύσκολο αυτό κομμάτι της ασφάλισης των αγροτών και κτηνοτρόφων, έχοντας την διακριτική ευχέρεια ο παραγωγός, να επιλέξει ελκυστικά ασφαλιστικά πακέτα, είτε από τον ιδιώτη είτε από τον ΕΛΓΑ, αφού πλέον θα έχει δημιουργηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός προς όφελος του αγρότη.
Επίσης, σχολιάστηκε και το θέμα του εργόσημου, όσον αφορά τους εργάτες γης τρίτων χωρών.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο για να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προαναφερθέντα αλλά και την τρέχουσα ειδησεογραφία από το imathiotikigi.gr
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας
- Επίσκεψη ΥπΑΑΤ, Σπ. Λιβανού στον ΕΛΓΑ - Υπογράφουν την Ψηφιακή Εφαρμογή Εκτιμητικής Διαδικασίας
- Μέτρα για τον παγετό και θερμοκρασίες που υφίστανται ζημιά, οφθαλμοί και άνθη - Επικονιάστριες ποικιλίες καλλιεργειών (Πίνακας)
- Συνάντηση υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
- Τι επιτυγχάνουμε με τη χρήση του Οργανικού εδαφοβελτιωτικού BIOZEOL, ιδανικό για όλες τις καλλιέργειες