59χρονος βοσκός σκοτώθηκε από κεραυνό σε ορεινή περιοχή του Σέσκλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε 59χρονος από το Σέσκλο, ο οποίος «χτυπήθηκε» από κεραυνό ενώ βρισκόταν στη στάνη του.
Κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του καθώς ενώ πήγε στη στάνη για να σώσει τα ζωντανά του χτυπήθηκε από κεραυνό.
Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, «θύμα» της κακοκαιρίας έπεσε 59χρονος από το Σέσκλο, ο οποίος «χτυπήθηκε» από κεραυνό ενώ βρισκόταν στη στάνη του, σε ορεινή περιοχή του Σέσκλου το βράδυ της Πέμπτης .
Ο 59χρονος εντοπίστηκε στις 10:50 το βράδυ, από συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο άτυχος 59χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσέλιε: Παρελθόν ο Μαέφσκι, με νέο κόουτς στη ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ
- Ανακοίνωση από Γραφείο Τύπου ΥΠΠΑΤ
- Επιστολή ΣΒΘ προς τους Βίο-παραγωγούς φυτικής και ζωικής παραγωγής, μελισσοκομίας και συνεταιρισμούς
- Τσιάρας από την Καρδίτσα: Το ΕΣΠΑ στο επίκεντρο της ανάπτυξης - Στόχος επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα
- Tα οργανικά φωτοβολταϊκά της ελληνικής εταιρείας OET Energy Technologies











