Πάρνηθα: Ανασύρθηκε από το φαράγγι η σορός του ορειβάτη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του ορειβάτη, από το φαράγγι της Γκούρας, στην Πάρνηθα. Η σορός παρελήφθη από ελικόπτερο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος και μεταφέρθηκε στην Ελευσίνα, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο 45χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή με παρέα για να κάνουν ορειβασία. Άφησαν τα αυτοκίνητα τους στην αρχή του μονοπατιού και άρχισαν να κατεβαίνουν προς την ρεματιά, ωστόσο, ο 45χρονος γλίστρησε και έπεσε, πριν προλάβουν οι φίλοι του να τον συγκρατήσουν. Τα μέλη της ομάδας κάλεσαν το «112» και ανέφεραν το περιστατικό, ζητώντας βοήθεια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έρευνα εντοπισμού και διάσωσης.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- O Λάζαρος Τσαβδαρίδης, επισκέφθηκε την Κομοτηνή ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου προκειμένου να συμμετάσχει στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης της ΠΕ Ροδόπης
- Ροζ «ντύθηκε» ο κάμπος του Βελβεντού
- Κέλλας από Κιλελέρ: Νέο μοντέλο για τη γεωργία με έμφαση σε επενδύσεις και ανθεκτικότητα
- Play Off: Τα αγαπημένα σκορ του Big-4
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην Κομοτηνή στο πλαίσιο κυβερνητικού κλιμακίου για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη της Ροδόπης











