Ακυρώθηκε το αγώνας Μαρσέιγ-Παρί ΣΖ λόγω καιρού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο αποψινός (21:45) αγώνας για τη Ligue 1 μεταξύ της Μαρσέιγ και της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν, το «Classique», το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος ακυρώθηκε λόγω προβλέψεων για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, δήλωσε ο νομάρχης της περιφέρειας Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής.
«Πορτοκαλί συναγερμός» για καταιγίδες και πλημμύρες έχει τεθεί σε ισχύ από το μεσημέρι, δήλωσε ο νομάρχης της περιφέρειας Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής, όπου βρίσκεται η πόλη της Μασσαλίας, σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Οι βροχοπτώσεις θα μπορούσαν να φτάσουν τα 70 έως 90 χιλιοστά σε ορισμένες περιοχές και τοπικά τα 120 χιλιοστά σε λίγες ώρες.
Αυτές οι μετεωρολογικές προβλέψεις εγείρουν φόβους για έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την περιοχή μεταξύ 7 μ.μ. και 10 μ.μ., δηλαδή στην έναρξη και στο τέλος του αγώνα, ο οποίος αναμενόταν να προσελκύσει σχεδόν 70.000 οπαδούς στο στάδιο «Orange-Velodrome».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θ. Τζάκρη: Μην τολμήσετε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε «παράθυρο» για την πληρωμή παράνομων επιδοτήσεων
- Διευκρινίσεις για τη Δήλωση Έναρξης Χρήσης των εφαρμογών timologio/myDATAapp στην ηλεκτρονική τιμολόγηση
- «Λουκουμάδες αγάπης με γεύση σταφυλιού» από το ΚΑΠΗ Νάουσας
- ΑΑΔΕ: Ευγενική υπενθύμιση σε 345.000 παραγωγούς για την ΕΑΕ 2026
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα εσπεριδοειδή