Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ - Πότε πληρώνεται το 70% της βασικής ενίσχυσης

Η αύξηση του κόστους παραγωγής (ενέργεια, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, πετρέλαιο, ημερομήσθια ) σε συνάρτηση με τις ζημιές στις καλλιέργειες και τις φετινές χαμηλές τιμές στα περισσότερα προϊόντα, έχουν οδηγήσει τους αγρότες σε αδιέξοδο, με την έλλειψη ρευστότητας να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και τον πρωτογενή να βρίσκεται στην ώρα μηδέν.

Agrotica22

Τα χρήματα του ΤΣΕΚ αναμένουν ως μάνα εξ ουρανού και σύμφωνα με πληροφορίες της imathiotikigi.gr η πληρωμή της προκαταβολής του 70% της βασικής ενίσχυσης, η οποία αφορά περίπου 540.000 δικαιούχους  σε όλη τη χώρα και το ύψος της πληρωμής αγγίζει σχεδόν τα 700 εκατ. ευρώ , αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία βδομάδα του Οκτωμβρίου,  με πιθανότερες ημερομηνίες τις 24-25 / 10 / 2022.  

Επιπλέον , για το μήνα Δεκέμβριο έχει προγραμματιστεί η καταβολή του υπολοίπου 30% της βασικής ενίσχυσης και του πρασινίσματος.  

Εγγραφείτε στην ομάδα Ημαθιώτικη Γη στο facebook για να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα -->  https://www.facebook.com/groups/1218716394832386

Β.Χ.

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb