Συνεχίζουν στα μπλόκα οι αγρότες και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Για τα μπλόκα της Λάρισας και του Ε -65 αναχώρησαν σήμερα το πρωί τα τρακτέρ που κατευθύνθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.
Τα τρακτέρ και των Θεσσαλών αγροτών, μαζί με τους υπόλοιπους αγρότες, “στρατοπέδευσαν” χθες το βράδυ στο Νέο Σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης , σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης.
Στόχος των αγροτών ήταν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο ζητώντας διάλογο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, παρά την απαγόρευση από την ΕΛ.ΑΣ. Τα τρακτέρ των Θεσσαλών επιστέφουν σήμερα στα μπλόκα, με τους εκπροσώπους των αγροτών να επιμένουν στην πραγματοποίηση συνάντησης με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στα μπλόκα και από αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση και η περαιτέρω πορεία του αγώνα.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σημαντικές συναντήσεις Στ. Νταούκα και Χρ. Γιαννακάκη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για βαμβάκι και φρούτα
- Ελιά: Ασθένειες και Εχθροί
- Εχθροί και Ασθένειες Πυρηνόκαρπων
- Ενημερωτική δράση στο 2 ο Δημοτικό Μακροχωρίου για το έργο του Δημοτικού Κτηνιατρείου-Καταφυγίου του Δήμου Βέροιας
- Αντιμετώπιση της Εφηβικής Παχυσαρκίας από την ΕΕΚΕ