Οικονομική ενίσχυση 4,7 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς σπαραγγιών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει το Υπουργείο για την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της νόσου COVID19 ενέκρινε την πίστωση ποσού ύψους 4.723.785 το οποίο θα κατευθυνθεί σε 866 δικαιούχους παραγωγούς σπαραγγιών.
Οι ενισχύσεις θα πιστωθούν σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Βορίδης σε δήλωση του επισημαίνει ότι το Υπουργείο συνεχίζει να καλύπτει στοχευμένα το απολεσθέν εισόδημα των Ελλήνων αγροτών και θα συνεχίσει να παρακολουθεί συστηματικά και μεθοδικά την πορεία όλων των αγροτικών προϊόντων, προκειμένου να παρεμβαίνει καίρια όπου παρατηρείται διαταραχή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR