Ελαιοπαραγωγή: Ποια έγγραφα πρέπει να έχουν μαζί τους όσοι μαζεύουν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Χωρίς περιορισμούς θα γίνονται μετακινήσεις για το μάζεμα της ελιάς, ακόμα και από νομό σε νομό, όπως τόνισαν χθες τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου κι Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Όπως είπε «επιτρέπονται όλες οι δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα και φυσικά οι μετακινήσεις όσων απαιτούνται για να ολοκληρώσουν τη συγκομιδή των ελαίων και άλλων αγροτικών προϊόντων».
Για τη συγκομιδή της ελιάς, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ 100.3 οι εργάτες πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη τους, ενώ αν πρόκεται για ιδιοκτήτες και κληρονόμους απαιτείται το Ε9.
Σε ό,τι αφορά στους ελαιοπαραγωγούς, πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση ΟΣΔΕ, βάσει της οποίας λαμβάνουν τις επιδοτήσεις.
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, σε εξέλιξη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και το Κιλκίς
- Ανδριανός: Η διατήρηση της παρέκκλισης του ελάχιστου ορίου ολικών στερολών για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέικης συνιστά ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ελληνική ελαιοκομία
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο