Δωρεάν εφαρμογή για να υπολογίσετε το καταλληλότερο για εσάς σύστημα φύτευσης & τον αριθμό των δέντρων για το χωράφι σας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Στη Milis plant nurseries - Φυτώρια Μίλης σε συνεργασία με τους γεωπόνους και τους τεχνικούς μας αναπτύξαμε ένα καινοτόμο αλγόριθμο, ο οποίος υπολογίζει άμεσα και με ακρίβεια των αριθμών δενδρυλλίων που χρειάζεται ο κάθε οπωρώνας. Υπολογίστε άμεσα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις δικές σας ανάγκες σε δενδρύλλια μέσα από τη εφαρμογή του www.fyrotiamilis.gr.
Με βάση τις ανάγκες σας και με τις συμβουλές των γεωπόνων του φυτωρίου, γίνεται η επιλογή του καταλληλότερου για εσάς συστήματος φύτευσης.
Ξεκινώντας από την επιλογή του σωστού υποκειμένου (χαμηλής ανάπτυξης ή λαίμαργο), και σε συνδυασμό με την ποικιλία που θα χρησιμοποιηθεί, καταρτίζουμε το καλύτερο για εσάς σύστημα φύτευσης.
Τα χαμηλής ανάπτυξης ημινάνα και νάνα υποκείμενα είναι ενδεικτικά για πιο πυκνή φύτευση με περισσότερα δένδρα ανά στρέμμα, ενώ τα λαίμαργα υποκείμενα είναι καταλληλότερα για μεγαλύτερες αποστάσεις με μικρότερο αριθμό δένδρων ανά στρέμμα.
Κάντε τη δική σας μέτρηση εδώ: www.fytoriamilis.gr/apostaseis-fyteysis
Πληροφορίες & επικοινωνία
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανδρικές & Γυναικείες Παντόφλες: Άνεση και Στυλ στο Σπίτι
- Γιορτή Αποκριάς Βέροια 2026: Ζητούνται καλλιτέχνες εθελοντές και βοηθοί για το τμήμα κατασκευής καρναβαλικών Αρμάτων
- Νόσος Περονί. Τι είναι και πώς τίθεται υπό έλεγχο;
- Παράδοση New Holland T4.90 F 4WD στη Μελίκη Ημαθίας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» απάντηση Κέλλα στον Ανεξάρτητο Βουλευτή Νικόλαο Δ. Παπαδόπουλο
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb