Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια ποικιλία πατάτας να επιλέξω?

Για τον παραγωγό η επιλογή της ποικιλίας πατάτας που θα καλλιεργήσει είναι πολύ σημαντική τόσο για την επιτυχία της καλλιέργειας όσο και για τη διάθεση του προϊόντος στην αγορά. Η ποικιλία πρέπει να είναι κατάλληλη για το έδαφος που θα καλλιεργηθεί και να είναι παραγωγική. Τα χαρακτηριστικά των κονδύλων κάθε ποικιλίας διαφέρουν τόσο σε εμφάνιση (επιδερμίδα, κίτρινη ή λευκή σάρκα), σε μέγεθος αλλά και στο μαγείρεμα. Ορισμένες ποικιλίες είναι γενικής χρήσης ενώ άλλες καταλληλότερες για βράσιμο ή τηγάνισμα.

Η εταιρεία Geomat με χρόνια εμπειρία στην επιλογή και παροχή ποικιλιών πατάτας μπορεί να μας καθοδηγήσει στην επιλογή κάποιας καλά εδραιωμένης ποικιλίας όπως η Banba και η Electra ή κάποιας νέας, δυναμικής και πολλά υποσχόμενης όπως Maverick, Sensation, Supernova.

Οι ειδικοί της εταιρείας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη ποικιλία για τη δική σας καλλιέργεια και να σας προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση για τη βέλτιστη ανάπτυξη της πατάτας.


Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μέσω τηλεφώνου στο 210 263 2145.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά και με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, μπορείτε να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο site τους: https://geomat.gr/.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb