Κάλεσμα αγροτών στην Πανελλαδική σύσκεψη για τον Περονόσπορο στα αμπελοοινικά προϊόντα και τη μείωση παραγωγής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Κυριακή 19 Νοέμβρη, στις 12.30 το μεσημέρι στον Τύρναβο, στο θέατρο Μαξίμ, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη για τον Περονόσπορο στα αμπελοοινικά προϊόντα που μείωσε δραστικά την παραγωγή και το εισόδημα.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους εκπροσώπους Αγροτικών Συναιτερισμων και Συλλόγων, γεωπόνους και μεμονωμένους παραγωγούς αμπελοοινικών προϊόντων, προκειμένου να συζητήσουμε σε ανοιχτό διάλογο.
Μαζι να αποφασίσουμε τα επομενα αγωνιστικά μας βήματα στην κατεύθυνση διεκδίκησης αναπλήρωσης του χαμένου εισοδήματος μας, μέτρα πρόληψης και προστασίας της παραγωγής από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους, αποζημίωση στο 100% των ζημιών που πάθαμε το προηγούμενο διάστημα.
Μόνο ο αγώνας μας, η οργάνωση, η συλλογική διεκδίκηση, η ενότητά μας μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.
Διοργανωτές:
Παννελαδικη Επιτροπή των Μπλόκων
Αγροτικοί Συλλόγοι Δήμου Τυρνάβου
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Διευκρινήσεις για τις απολυμάνσεις λόγω ευλογιάς και απάντηση σε αιτιάσεις για καθυστερήσεις
- Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με τη διενέργεια εναέριων ψεκασμών για τη καταπολέμηση κουνουπιών στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας
- Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου
- Kαταστροφικές επιδρομές αγριόχοιρων στις καλλιέργειες καλαμποκιού στην Αναρράχη