Στη 30η AGROTICA συμμετέχει ο ΛΑΖΑΡΟΣ Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Στην 30η AGROTICA 2024 θα συμμετέχει και συγκεκριμένα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 02 ΙΣΟΓΕΙΟ Stand:14 εντος του περιπτέρου της Γεωθερμική Α.Ε.ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη - συμβούλου.
Παρέχει συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους, σε εταιρίες , την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων κατ' εντολή των ασφαλισμένων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαρθία και Έσε απέναντι στην Κηφισιά
- Αγρότες Κρήτης στη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα: Μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν έως τέλη Νοέμβρη να πληρώσουν τη βασική ενίσχυση
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη
- Πώς θα κάνετε τη διαφορά στην προπόνησή σας;
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Φυστικιά