Χειροπέδες σε 36χρονο στην Πέλλα για καλλιέργεια κάνναβης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε έως και 3,8 μέτρα, εντόπισαν αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 36χρονου.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών. Κατά την επιτόπια έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο, υπήκοο Αλβανίας, να εισέρχεται στον χώρο της παράνομης καλλιέργειας.
Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και εργαλεία που σχετίζονται με την καλλιέργεια και τη φροντίδα των δενδρυλλίων.
0 36χρονος οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, στα Ιωάννινα – Έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας
- Πέντε διεθνή βραβεία για την ταινία του Ημαθιώτη Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου – Από τη Φλωρεντία , στο Μεξικό και το Σιάτλ!
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών επικαιροποίησης των νέων Ευρωπαϊκών ΚΑΔ, έως 31/12
- Κραυγή αγωνίας της Ένωσης Βενζινοπωλών Γρεβενών για το πετρέλαιο θέρμανσης
- "Κομφούζιο" : Παράταση έως τις 16 Νοεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων τροποποίησης και μεταβίβασης