Συνάντηση Υφυπουργού ΥΠΑΑΤ Ολυμπίας Τελιγιορίδου με Κροκοπαραγωγούς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Συνάντηση είχε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο γραφείο της, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοφύλακτου Γιάννη, όπου συζητήθηκαν προβλήματα των καλλιεργητών.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου για την αντιμετώπιση της ριζοκτονίασης, καθώς επίσης και για την δυνατότητα ένταξης των καλλιεργειών σε κάποια από τις αναπτυξιακές δράσεις του Υπουργείου. Οι κροκοπαραγωγοί ζήτησαν την απαλλαγή για ένα χρόνο των νέων φυτειών, από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η υφυπουργός κ. Τελιγιορίδου δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Ser.mac οδηγεί την αγροτική βιομηχανία στο μέλλον - Μηχάνημα επεξεργασίας ακτινιδίου εφοδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη
- Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά - Άκουσε τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν
- Ψησταριά Υγραερίου Broil King Gem 310 | Δες στο άρθρο τα χαρακτηριστικά της!
- Χρήστος Κέλλας: Οι συνεταιρισμοί κινητήρια δύναμη του πρωτογενούς τομέα
- Κεράσια: Τα 5 πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία μας