ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης: Εργαζόμαστε για τη διασφάλιση αξιοπρεπών τιμών στους παραγωγούς και καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο αυτό των συμβολαίων αγοράς γάλακτος με συγκεκριμένους όρους μεταξύ κτηνοτρόφων και επιχειρήσεων και τους ελέγχους για την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων.
Ο Υπουργός τόνισε ότι στόχος του είναι να βρεθεί ο τρόπος για να διασφαλιστεί μία αξιοπρεπής τιμή για τον παραγωγό ενώ ανέλυσε λεπτομερώς τον σχεδιασμό του στο ζήτημα της αντιμετώπισης των ελληνοποιήσεων και του μιμητισμού αγροτικών προϊόντων όπως το γάλα και το κρέας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- New Holland T4.120F Auto Command - Η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Premium Specialty Segment
- Τσαβδαρίδης: Καταναλωτική πίστη – Ολοκληρωμένο σχέδιο για διαφάνεια, πρόληψη υπερχρέωσης και ουσιαστική προστασία των πολιτών
- Επιδόματα: 183.842.805 ευρώ καταβάλλονται σε 594.829 δικαιούχους
- Σταύρος Τζεδάκης: «Διεκδικούμε ένα βιώσιμο μέλλον του κτηνοτροφικού τομέα στην Κρήτη»
- Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με Κυρανάκη για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο