Κρήτη: Μετέφερε εκατοντάδες αμνοερίφια χωρίς την απαραίτητη άδεια και συνελήφθη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
“Πίσω από τα κάγκελα” βρέθηκε ένας 55χρονος Ρεθυμνιώτης το βράδυ της Κυριακής (13/4), έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, κατά τη μεταφορά ζώων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος μετέφερε εκατοντάδες ζώα με όχημα ιδιοκτησίας του και σταμάτησε σε έλεγχο που διεξήγαγαν οι αστυνομικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε αμνοερίφια διαφορετικών κωδικών, πολλά εκ των οποίων δεν είχαν ενώτια.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο οδηγός στερούνταν και της απαραίτητης άδειας μεταφοράς ζώων, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να συλληφθεί.
Οι αστυνομικές δυνάμεις θα εντείνουν τους ελέγχους σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ενόψει και του Πάσχα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εξαρθρώθηκε οργανωμένη συμμορία που διέπραττε ζωοκλοπές - Κατηγορούνται και για παράνομες επιδοτήσεις
- Κρήτη: Έναρξη κρατικής αρωγής για την θεομηνία Οκτωβρίου 2026
- Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η συγκομιδή κάστανου στη Ζαγορά Πηλίου
- Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας από περισσότερες από 140 επιχειρήσεις στην 58η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Αθήνα
- Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2026